Van werknemer naar ondernemer

Samen Ondernemen

Hiske Zuijderwijk en Ancis Verweij hebben zich jarenlang ingezet als schoolmaatschappelijk werker. Ze hebben ruime ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders. Vanuit hier is hun drijfveer ontstaan om het verschil te kunnen maken voor kinderen en hun ouders in een scheidingssituatie.

De stap naar het ondernemerschap

Het idee ontstond om samen een onderneming te starten waarin ze hun gedachtegoed en ideeën verder konden ontwikkelen. De knoop werd doorgehakt. Een besluit wat zeker niet eenvoudig is! Velen dromen ervan, slecht een aantal voegen daad bij het woord.

Hiske nam als eerste de stap. Beëindigde haar dienstverband en begon met Bureau Zuijderwijk en Verweij. Ancis besloot langer in loondienst te blijven. Toch begon hun onderneming steeds meer van hun te vragen en ook Ancis besloot er volledig voor te gaan. In corona tijd diende zij haar ontslag is. Van de mensen om haar heen kreeg zij veel reacties over of dit nu wel zo verstandig was. Toch is zij er volledig van overtuigd dat dit de koers is.

Samen ondernemen is ook samengroeien en samen durven

Hoe doen zij dit?
Hoe bouw je samen een onderneming op?
Maar ook hoe gaan ze ermee om als het niet zo lekker loopt?
Wat is hun geheim?

Samen zijn ze klaar voor de toekomst

Luister naar het verhaal van deze twee ambitieuze ondernemers die hun krachten op een goede manier hebben weten te bundelen.