Webinar
Hoe Kom Je Aan Klanten

 

Datum:
3 december van 19:00-21:00 uur.

Duur
Het webinar duurt ongeveer 2 uur.

PE-Punten
2 ADR CPD

 

 

In dit online webinar delen Marjon de Vroomen en Erik Baijens, hun ervaringen en tips met je. Erik en Marjon zijn de inspirators, de visionairs en vooral dé ondernemer in hart en nieren. Zij verkochten hun landelijk werkende onderneming met medewerkers en leerde waardevolle lessen o.a. over hoe kom je aan klanten.

Na de verkoop van hun eerste bedrijf starten zij met AMV-Opleidingen. Ook hier kwam weer de ondernemersvraag: hoe kom je aan klanten.

Live Q&A
Er is ruimte voor een live Q&A. In dit webinar kan je via de chat al jouw vragen live stellen. Deze worden direct besproken!

Om de interactie te bevorderen hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Vol = Vol!!

"Ondernemen is meer dan een inschrijving bij de KvK."

De dag dat je vol motivatie en enthousiasme jezelf inschreef bij de kvk om jouw passie achterna te gaan. Het helpen van mensen met jouw product of dienst. Weg met die zekerheid en volle bak gaan voor jouw droom. Weet je die dag nog?

Nu ben je wellicht een aantal maanden verder en loop je tegen het probleem aan dat groei in je bedrijf uitblijft door een gebrek aan klanten. Je draait niet de omzetten die je nodig hebt of nastreeft, je ervaart niet de vrijheid die je wil als ondernemer en je leeft elke maand van factuur naar factuur.

Acties die je hebt ondernomen betalen niks uit. Zo heb je misschien weleens een sponsoractie gedaan bij een plaatselijke vereniging, heb je geadverteerd in lokale media, stuur je dagelijks iedereen berichtjes via LinkedIn, was je bij iedere netwerkborrel die je voorbij zag komen. Je doet er voor je gevoel alles aan, maar je krijgt het maar niet voor elkaar om meer klanten te realiseren.

Wekelijks spreken wij ondernemers zoals hierboven beschreven. De motivatie, de drive en de passie voor hun vak is aanwezig. Ze verdienen daadwerkelijk echt alle klanten die zij kunnen bedienen met hun expertise. Alleen gaat er iets structureels fout waardoor ze geen klanten krijgen.

Ondernemen is ook meer dan je passie volgen. Boekhouding, leiding nemen, klantcontact, marketing, het hoort er allemaal bij.

Vooral bij kleine bedrijven geldt, hoe kleiner het bedrijf, hoe meer je de neiging hebt alles zelf te willen doen. Niets mis mee, maar het kan voorkomen dat je op een bepaald gebied vastloopt en er zelf niet uitkomt.

De twijfels slaan toe. Hoe kun je nu het beste je netwerk benaderen. Hoe zet je nu je bedrijf goed op de kaart? Waarom zouden klanten voor jou kiezen? Wat voor toegevoegde waarde lever jij? Wat ga je nu bieden. Er zijn er al zoveel.

Ondernemen is een vak. Het vraagt andere vaardigheden van je. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sales, marketing, financiën, zichtbaarheid, kwaliteit, werkprocessen, netwerken en structuur. De meeste professionals hebben half niet door wat voor positieve impact zij kunnen hebben. Zonde!

"Kennis hebben van je vak maakt je nog geen ondernemer."

JPA_7724

Investering

De investering bedraagt € 17,50 exclusief btw.
Inclusief 2 PE-Punten van het ADR. 

Erik Baijens en Marjon de Vroomen zijn de facilitator van het webinar. 

Thema's o.a. :
Kies en ze kiezen jou - doelgroep (wees geen manus van alles)

Generalist naar specialist (wees specifiek)
Gooi jezelf niet in de uitverkoop
Laat je niet afleiden
Warme leads (nieuwe klanten zijn je ambassadeurs)
Mindset (denk niet met een loserpet op)
(Online) zichtbaarheid
Hoe vind de klant jou
De kunst van acquisitie

AMV-Opleidingen

Veelgestelde Vragen

Is het aantal beschikbaar plekken beperkt?
Ja, dit is vanwege de technische beperking in de software.
Geef je daarom direct op, zodat jij je plek hebt veiliggesteld.

Is er ook een replay van het webinar achteraf?
Ja, als je echt niet kunt kijken of het tijdstip dan ontvang je een replay. Wat wel belangrijk is om te zeggen is dat in een Live Webinar alle informatie vele malen beter tot zijn recht komt... en er ook daadwerkelijk interactie mogelijk is. Waardevoller! Dus reserveer direct de tijd in je agenda. 

Is er ook tijd voor vragen?
Ja absoluut, er is genoeg tijd ingebouwd om ook jouw vraag te kunnen behandelen!

Aanmelden Webinar Hoe kom je aan klanten