Vacature Office Manager

Jij bent een ondersteuner in hart en nieren en bent in staat om vooruit te denken. Je hebt de nodige ervaring en weet daardoor wat er wordt verstaan onder het bieden van een optimale ondersteuning. Degene die jij komt te ondersteunen is dan ook bij jou in goede handen.

Wil jij werken in een ondernemende en professionele werkomgeving waar de lat hoog ligt en waar jij nooit een saaie werkdag hebt?

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij AMV zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AMV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Scheidingsbegeleiding.

Ter ondersteuning van commerciële en administratieve activiteiten en ondersteuning van de directie zoeken wij een parttime Office Manager (front office) voor 16-24 uur per uur per week. Jouw takenpakket is zeer divers. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de cursisten, de trainers en de locatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor alle cursisten en leads van AMV. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid in tijd om op jouw manier invulling te geven aan de afgesproken taken en doelen.

Ben je sterk in plannen, organiseren en prioriteren? Beschik je over een flexibele werkhouding, ben je stressbestendig, servicegericht en houd je van aanpakken?
Dan is dit echt een functie voor jou.

Profiel kandidaat
Niet alleen beschik jij over een proactieve houding, maar je bent ook initiatiefrijk en denkt in oplossingen in plaats van belemmeringen. Je werkt secuur en neemt verantwoording voor je werkzaamheden. Daarnaast ben je communicatief vaardig, klantgericht en sociaal.

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
Je bent flexibel en proactief.
Je bent minimaal 3 jaar werkzaam binnen een soortgelijke functie.
Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als in schrift.
Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.
Je bent representatief, communicatief en vooral zeer proactief.
Je bent een visitekaartje voor de organisatie.
Je hebt goede telefonische vaardigheden.
Je bent een echte regelaar.
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je bent een zorgvuldige planner, stressbestendig en accuraat.
Je bent zelfstandig werkend.
Je hebt een hands-on-mentaliteit.
Je hebt een organisatorisch vermogen.
Je bent handig met software.
Je vindt thuis werken geen probleem.

Wij bieden
Uitdagend werk binnen een gezellig en informeel team;
Veel ruimte voor inbreng.
Je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Je werkt voornamelijk vanuit huis en op bepaalde momenten ben je in overleg aanwezig op kantoor in Papendrecht.
Je bent de onmisbare schakel. Jouw hoofdtaken zijn o.a. het tijdig en correct informeren van (potentiële) cursisten en ook het plannen, uitvoeren en beheersen van de opleidingslogistiek.
Je hebt een belangrijke rol in de administratieve afhandeling van het cursistentraject. Als Office Manager kun je snel wisselen tussen werkzaamheden en blijf je geordend en nauwkeurig werken. Je bent sociaal vaardig en hebt oog voor dienstverlening en service. Je bent in staat om je in te leven in de klant en een goede klantrelatie op te bouwen. Een echte spin in het web!

Pre:
Affiniteit met social media
Ervaring (basis) met Word Press
Ervaring (basis) met Active Campaign