info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

 

 

 

 

"AMV-Opleidingen, meer dan opleider alleen...."

Onze Trainingen

"Where focus goes energy flows"

Trainingen

Communicatie met Ouders - Kind en Scheiding


Hoe ziet het er voor een kind binnen een scheiding uit? Hoe wordt het ervaren en waar lopen zij tegenaan? Hoe maak je ouders hiervan bewust en kun je ze als professional laten kijken door de ogen van het kind?

Masterclass Preventieve Mediation

door Dr. mr. Fred Schonewille

Hoe omschrijf je de belangen en hoe leg je deze juridisch vast. Een vakinhoudelijke masterclass van zeer hoog niveau. Een waardevolle masterclass als je geïnteresseerd bent in het opstellen van prenups.

Gespreksvoering met kinderen in scheiding


Hoe ga je met een kind het gesprek aan over de scheiding van zijn of haar ouders? Hoe ziet het er voor een kind binnen een scheiding uit? Hoe wordt het ervaren en waar lopen zij tegenaan?

Online Examenvragen Oefenen


Met deze Online Training kun je oefenen met verschillende theorievragen. Zodat jij goed voorbereidt het theorie-examen ingaat. Wij streven ernaar om het slagingspercentage van het theorie-examen te verhogen door je op een leerzame, makkelijke en leuke manier voor te bereiden zodat je in één keer slaagt voor jouw theorie-examen. Dat scheelt namelijk dubbel werk, geld en tijd.

Video Assessment met oefenochtend


Na het behalen van de kennistoets kun je een video assessment doen als laatste stap naar je registratie als MfN Registermediator. Dit kan zowel live als via een video opname. Bij ons kun je je video opname laten maken. Wij werken samen met acteurs die hier al veel ervaring mee hebben en precies weten aan welke voorwaarden de mediation moet voldoen. Optioneel kun je deelnemen aan de oefenochtend. Een hele ochtend oefenen om goed beslagen ten ijs te komen tijdens het video assessment.

Moeiteloos Een Informatiegesprek Voeren


Je mediation opleiding is afgerond. En je hebt zin om aan de slag te gaan. Of misschien ben je al gestart als mediator. Je hebt misschien al een aantal informatiegesprekken gevoerd die nou bepaald niet echt een succes waren. Je wilt je verdiepen hoe je beter een informatiegesprek kunt voeren. Want zonder klanten immers geen bedrijf.

Harvard Succesvol Onderhandelen


Overal waar mensen zijn, kunnen verschillen in belangen ontstaan. Bijvoorbeeld op je werk als je een project wil leiden en een collega dit ook wil. In zulke situaties kunnen ergernissen en conflicten ontstaan. Je probeert de ander dan te overtuigen van jouw gelijk, maar zij gaan er net zo hard tegenin. Dan lijkt het al gauw alsof er maar twee opties bestaan: of je laat je doel varen, of je laat de situatie escaleren.

Grip op je scheiding


Voor professionals die te maken hebben met cliënten en scheiding. Begin het coaching- of mediation traject met een voorsprong!

Pensioen en scheiding


Pensioen en echtscheiding is en blijft een lastig onderwerp. Na deze workshop kun je je klant goed adviseren op het gebied van pensioen en echtscheiding.

Strategie Sessie voor Erkende Zandkastelencoaches


Themadag voor Zandkastelencoaches. Strategie sessie van Het Zandkastelenprogramma® landelijk.

Workshop Presentatie skills, acquisitie en LinkedIn voor Kindercoaches


Hoe sta jij voor een groep? Bij een ouderpresentatie, een open avond op school, een netwerkbijeenkomst? Hoe overtuig jij ouders, gemeenten, basisscholen? Hoe bouw je een stevige ketting aan activiteiten om meer zichtbaarheid en bekendheid te krijgen bij de juiste doelgroep?

Hoe geef je je Social Media het beste vorm? Een workshop boordevolle tips!

PE-Punten