info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

 

 

 

 

"AMV-Opleidingen, meer dan opleider alleen...."

Onze Trainingen

"Where focus goes energy flows"

Trainingen

Moeiteloos Een Informatiegesprek Voeren


Je mediation opleiding is afgerond. En je hebt zin om aan de slag te gaan. Of misschien ben je al gestart als mediator. Je hebt misschien al een aantal informatiegesprekken gevoerd die nou bepaald niet echt een succes waren. Je wilt je verdiepen hoe je beter een informatiegesprek kunt voeren. Want zonder klanten immers geen bedrijf.

Masterclass Succesvol Onderhandelen


Overal waar mensen zijn, kunnen verschillen in belangen ontstaan. Bijvoorbeeld op je werk als je een project wil leiden en een collega dit ook wil. In zulke situaties kunnen ergernissen en conflicten ontstaan. Je probeert de ander dan te overtuigen van jouw gelijk, maar zij gaan er net zo hard tegenin. Dan lijkt het al gauw alsof er maar twee opties bestaan: of je laat je doel varen, of je laat de situatie escaleren.

Video Assessment


Na het behalen van de kennistoets kun je een video assessment doen als laatste stap naar je registratie als MfN Registermediator. Dit kan zowel live als via een video opname. Bij ons kun je je video opname laten maken. Wij werken samen met acteurs die hier al veel ervaring mee hebben en precies weten aan welke voorwaarden de mediation moet voldoen.

Oefendag Video Assessment


Een hele dag oefenen om goed beslagen ten ijs te komen tijdens het video assessment.

Online Examenvragen Oefenen


Met deze Online Training kun je oefenen met verschillende theorievragen. Zodat jij goed voorbereidt het theorie-examen ingaat. Wij streven ernaar om het slagingspercentage van het theorie-examen te verhogen door je op een leerzame, makkelijke en leuke manier voor te bereiden zodat je in één keer slaagt voor jouw theorie-examen. Dat scheelt namelijk dubbel werk, geld en tijd.

Gespreksvoering met kinderen


Hoe ga je met een kind het gesprek aan over de scheiding van zijn of haar ouders? Hoe ziet het er voor een kind binnen een scheiding uit? Hoe wordt het ervaren en waar lopen zij tegenaan?

Grip op je scheiding


Voor professionals die te maken hebben met cliënten en scheiding. Begin het coaching- of mediation traject met een voorsprong!

 

Pensioen en scheiding


Pensioen en echtscheiding is en blijft een lastig onderwerp. Na deze workshop kun je je klant goed adviseren op het gebied van pensioen en echtscheiding.

PE-Punten