Live Online Training
Succesvol Onderhandelen - Harvard

Overal waar mensen zijn, kunnen verschillen in belangen ontstaan. Bijvoorbeeld op je werk als je een project wil leiden en een collega dit ook wil. In zulke situaties kunnen ergernissen en conflicten ontstaan. Je probeert de ander dan te overtuigen van jouw gelijk, maar zij gaan er net zo hard tegenin. Dan lijkt het al gauw alsof er maar twee opties bestaan: of je laat je doel varen, of je laat de situatie escaleren.

 

Algemeen

ALGEMEEN

Wanneer je de kunst van het succesvol onderhandelen verstaat, kun je elke onderhandeling tot een goed einde brengen zonder in te leveren op jouw eigen belangen. Daarmee is win-win onderhandelen een geweldige vaardigheid om te beheersen.

Live Online Training

Vanuit ons opleidingsinstituut signaleren wij dat er een grote behoefte is aan live online leren. Dit ligt voor ons als gedachtegoed ten grondslag aan het Live Online Opleiden.

Een klassikale opleiding waarbij je misschien een eind moet reizen, is niet altijd meer de ideale oplossing. Zo zie je in deze tijd de e-learning als manier van opleiden, maar helaas mist hier wel de interactie met de trainer of met andere deelnemers. Juist die interactie maakt het zo waardevol voor je leerproces!

Onze training bestaat uit een innovatieve didactiek waarin de voordelen van e-learning én klassikaal opleiden bijeenkomen. De voordelen van didactiek én techniek. De inhoud van de training wordt in hapklare brokken aangeboden. 

Het kan op elke gewenste locatie, maar juist mét live interactie tussen de trainer en de deelnemers (voordeel van klassikaal onderwijs). Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding.

"Live Online leren is de nieuwe werkelijkheid geworden."

Voordeel Live Online Leren

Onze reguliere trainingen vinden plaats op locatie in Papendrecht. Bij Live Online Leren blijft iedereen op z’n eigen plek, op het werk of thuis of waar dan ook. Als er maar een computer en internet is. Je komt bij elkaar in een online meeting.

Het voordeel en de meerwaarde van live online leren is de interactie met andere deelnemers. De online training zijn live én interactief, niet te verwarren met een e-learning of videocursus.

Het is alsof je met de trainer en andere deelnemers in een trainingsruimte zit – maar dan virtueel.

In de ‘virtuele trainingsruimte’ zie je bijvoorbeeld een PowerPoint, een whiteboard en/ of een flipover. Via jouw laptop of computer met webcam, maak je contact met de trainer en andere deelnemers. Hierdoor kan je al jouw vragen stellen, laagdrempelig ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Deze prachtig efficiënte combinatie zorgt voor optimale leerresultaten én veel plezier. Onderling contact geeft immers veel energie. 

We zetten diverse werkvormen in, we laten groepen afzonderlijk oefenen met elkaar en de trainer biedt alle expertise en feedback over de materie.

Programma
Duur en tijd
Voor wie
PE-Punten

325,00 ex. BTW
357,50 vrijgesteld van BTW

1 dag

Gemiddeld een 9,2

26 november 2020

Niveau Gevorderd

Opleidingsadvies nodig?
Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken