Scheidingscoach

Heb jij in je werk te maken met ouders en kinderen, waarbij je regelmatig geconfronteerd wordt met vragen die gerelateerd zijn aan scheidingsproblematiek?Wil jij je binnen je werkveld verder verdiepen? Of wil jij als zelfstandig scheidingscoach aan de slag?

Dan is onze nieuwe opleiding tot Scheidingscoach dé opleiding die je zoekt!

 

Algemeen

ALGEMEEN
De opleiding scheidingscoach geeft handvatten om ouders en kinderen (beter) te begeleiden tijdens maar zeker ook na een (echt)scheiding.

Vanuit betrokkenheid, bevlogenheid en met expertise leiden wij de deelnemer op tot een professional die mensen met in een scheiding maar ook daarna kan begeleiden. Of het nu gaat om emotionele zaken, communicatie, psychologie of omgang met de kinderen. De scheidingscoach begeleidt ouders en kinderen. Dat biedt cliënten de broodnodige rust in een voor hen turbulente periode. Ook mensen die in een scheidingssituatie dreigen te komen kan de scheidingscoach preventief helpen. Aan mensen die behoefte hebben aan nazorg na scheiding, kan de scheidingscoach zijn of haar diensten bieden.

Aan deskundige en betrokken scheidingscoaches is vanuit cliënten en maatschappij een grote behoefte. Investeren in de opleiding scheidingscoach is dan ook een trefzekere investering in een uitdagend beroep met toekomst.

Gedurende de opleiding gaan de deelnemers zich zowel theoretisch als praktisch bekwamen in scheidingsbemiddeling. De opleiding heeft tot doel om de deelnemers zowel theoretisch als praktisch te bekwamen.

Deze interactieve opleiding biedt de nodige inhoudelijke kennis en praktisch vaardigheden zodat men na deelname en positieve afronding van de toetsing professioneel aan het werk kan gaan als scheidingscoach.

Programma
Duur en tijd
Voor wie
Data
Investering
Accreditatie
PE-Punten
Reviews
Kennismaken

7 dagen

Gemiddeld een 8,9

Start voorjaar 2021

Niveau Gevorderd

Opleidingsadvies nodig?
Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken