Permanente Educatie Online

Haal Online Je PE-Punten 

Waarom Online PE Punten behalen?

Up to date
Als professional wil je natuurlijk up to date blijven. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent over de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. De mate van jouw succes wordt echter niet alleen bepaald door welke kennis je hebt, maar ook door hoe je die kennis weet over te brengen op anderen.

Permanente educatie is bedoeld om je kennis op peil te houden, te verbreden, te verdiepen, om zo de kwaliteit van jouw vak te waarborgen.

Motto
Natuurlijk erkennen wij het belang van permanente educatie. Maar met of zonder verplichte PE-punten, geldt wat ons betreft dat iedereen erbij is gebaat om te blijven leren. Een leven lang leren brengt je simpelweg verder, dat is ons motto. We willen je inspireren en streven ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw zakelijke én persoonlijke groei.

Investeren in jouw toekomst
Als je investeert een training, investeer je niet alleen PE-punten, maar ook in je eigen toekomst. Onze trainingen dragen eraan bij dat je optimaal weer wordt geïnspireerd. De wereld om ons heen verandert voortdurend. En juist daarom anticiperen wij in onze PE-trainingen sterk op trends en relevante ontwikkelingen.

Flexibel
Je kunt flexibel je PE-punten bij ons halen via PE-Online. De trainingen staan 24/7 voor jou klaar. Zo kun je in je eigen tijd kennis opdoen, waar en wanneer jij wilt.

Dát is het voordeel van online leren.

Het PE-Online Systeem is zo opgebouwd dat je trainingen kunt volgen op een efficiënte manier. Zo haal je je PE-Punten én ben jij up to date!

Overzichtelijk

Maak een keuze welke training je wil volgen. 

Praktisch

Met een online training kun je in je eigen tijd kennis opdoen, waar en wanneer jij wilt. Dat is het voordeel van online leren.
Zelf bepalen hoe snel je de training wilt afronden. Onze trainingen zijn vooral praktisch, je kunt er in de praktijk direct mee aan de slag.

Eenvoudig

Met jouw online account log je in. Je hebt drie maanden lang toegang tot jouw PE training. We merkten dat het goed werkt om een training
maar 'beperkt' online te zetten, omdat je weet dat de training er weer af gaat.

Gemak en flexibiliteit

Het allergrootste voordeel van online leren is het gemak om te leren waar en wanneer je maar wil. Zo kun je de spits vermijden.
Online leren bied je de mogelijkheid om het leren om je dag heen te plannen, in plaats van andersom. Zo wordt het veel gemakkelijker om werk en leren te combineren.

Kosten

De kosten voor het volgen van een online PE-training zijn lager dan een training op locatie.
Ook hoef je zelf niet naar een locatie te reizen, waardoor je bespaart op tijd en reiskosten.

Marleen Sahetapy Fotografie - Bedrijf in Beeld_AMV_wr-368

AMV-Online

Online Permanente Educatie trainingen volgen

Kies een PE-training en volg deze wanneer het jou goed uitkomt. Zo wordt het steeds makkelijker om niet één keer op training te gaan, maar levenslang bij te spijkeren daar waar nodig.

 

 

Hét Online Platform

Alle online trainingen zijn 24/7 beschikbaar.

Toegang

Je kunt een online training bestellen en direct afrekenen door middel van een IDEAL betaling. 

Online leren

De trainingen zijn opgedeeld in o.a. korte video's, casuïstiek, vragen en aanvullende teksten. Je deelt je eigen tijd in en volgt de lessen wanneer jou dit het beste uitkomt. Een les kun je zo vaak herhalen als je wilt. Je kiest zelf of je heel intensief alle stof in één week wilt beheersen of op een rustiger tempo bezig bent de training.

Toets

Om de training af te ronden doe je online een toets. Ook deze toets kun je op een tijdstip doen wat jou het beste uitkomt. Als je de training met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je een certificaat in PDF formaat in je email.

Overzicht Online PE-Trainingen

"Als jij professional bent, graag wil leren én groeien, op zoek bent naar inspiratie én verdieping van je kennis, ben je hier precies op de juiste plek. Fijn dat je er bent!"

Op de hoogte blijven van de aankomende Online PE-Trainingen?

Contact

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?
Neem dan contact met ons op

mail    Stuur ons een email
whatsapp    Chat met ons 06 81 78 59 75
bellen    Bel ons op 085 888 4 888

Nieuwsbrief

 

Social Media