AMV leidt MediatorsKindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.

"Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!"

Onze Kijk Op Leren

Onze opleidingen en trainingen zijn praktijkgericht. Wij stellen het van kennis en vaardigheden in de dagelijkse werkpraktijk centraal. Dit vormt het uitgangspunt voor onze visie op leren. Blended learning passen we toe in de opleidingen voor een optimaal leerrendement. Boeiende en inspirerende lesdagen in combinatie met een online leeromgeving. Via de online leeromgeving oefen je in je eigen tijd met de lesstof en deel je kennis. Tijdens de lessen ligt de nadruk vooral op de praktijk én het toepassen van kennis en vaardigheden.

In de online leeromgeving vindt je lesmateriaal als e-learning modules, video’s , documenten en presentaties. Aan het einde van de basis mediation opleiding kun je ook een oefenexamen maken. Je kunt hierin discussiëren met mede-cursisten en vragen stellen aan de trainers.

Bij AMV voelen cursisten zich thuis. Ze durven "fouten" te maken en durven hun ambities en dromen uit te spreken.
Een opleidingsinstituut waar ontmoeten, verbinden en delen centraal staan. 

Erik baijens

Erik Baijens

Erik Baijens is een bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner (hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ICR-Coach, MfN registermediator/familiemediator, ADR registermediator en ADR-mentor. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen en opleidingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten.

"Praktisch en no-nonsense".

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen is ondernemer in hart en nieren. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven. Als trainer en ondernemerscoach mensen op een hoger niveau krijgen, te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen is haar passie.

 

“Durf jezelf te zijn, dan ben je op je best”.  

Iris Gundel

Iris Gündel

Iris is trainer, spreker en auteur van het boek “Schei eens uit“. Als ervaringsdeskundige merkte zij bij de scheiding van haar ouders en ook bij haar verdere werk rondom de scheidingsproblematiek dat de communicatie tussen ouders en kinderen van cruciaal belang is. Als jonge maar ervaren ondernemer is zij een inspirerende trainer. Als ADR mediator, onderhandelaar, ICR coach en met haar master in Change Management staat Iris voor preventie, overdracht en communicatie. Iris bouwt als geen ander bruggen tussen kwaliteit, kennis, praktijk en doen.

"Doel is om bewustwording te bewerkstelligen".

TEAM AMV

Als opleider hebben we een grote verbinding met de dagelijkse praktijk. Dit vormt de basis voor onze inspirerende opleidingsdagen. Door zelfstudie maak je de theorie eigen en in de lessen ligt de nadruk juist op het toepassen van de theorie én delen van ervaringen. Onze trainers spelen hier een belangrijke rol in. Zij zijn bevlogen vakspecialisten. Zij delen hun kennis en ervaring, lichten theorie toe met praktijkvoorbeelden en bovenal spreken zij de taal van de praktijk. In de opleiding ontmoet je ook collega-cursisten. Zo bouw je een netwerk op en leer je van elkaar.
Zo tillen we samen het opleidingsniveau naar een hoger peil.

Karen Verhoef

Karen Verhoef

is trainer en mediator en wist vanaf het eerste moment dat zij met mediation in aanraking kwam, dat het iets voor haar was. Vaak wordt gedacht dat mediators van conflicten houden, maar het tegendeel is waar. Juist het begeleiden van mensen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing voor hun probleem, daar doe je het voor. Mediation is niet soft. Het is mooi om te zien hoe mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten om er samen uit te komen. In mediation is vaak veel meer mogelijk dan mensen denken. Er kan naar creatieve oplossingen worden gezocht en de mediator kan daarbij een handje helpen door mogelijkheden te benoemen. Karen neemt op inspirerende wijze de cursisten mee in dit boeiende vak.

Astrid Kraag

Astrid Kraag

was advocaat en is nu mediator, coach en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Bij haar aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, maar ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te laten veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken en eigen beslissingen te nemen, is een mediation voor haar al geslaagd. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de wondere wereld van arbeidsmediations.

Danielle Kerkhof - AMV-Opleidingen

Danielle Kerkhof

is een bevlogen en praktijkgerichte trainer op het gebied van echtscheiding en de meldcode Kindermishandeling & Huiselijk Geweld voor professionals. Beide kunnen de ontwikkeling van kinderen/jongeren in de weg staan. Zij geeft professionals graag tools in handen om goed aan te kunnen sluiten bij de gezinnen door te weten welke rol en verantwoordelijkheid je kunt en soms moet nemen vanuit jouw professie.

"Ik ga uit van de mogelijkheden en de Eigen Wijsheid van kinderen én hun ouders."
Marcia Stuijt- AMV-Opleidingen

Marcia Stuit

is scheidingsspecialist, mediator, een zeer bevlogen trainer en het gezicht achter AMV-Support. Advies op maat geven tijdens scheidingsbegeleiding is haar uitgangspunt. Goede financiële, duidelijke en werkbare afspraken maken tijdens een scheidingsproces, geeft een stabiele basis voor het ouderschap na scheiding én daardoor onmisbaar.

“De weg naar je doel is net zo mooi als je doel bereiken.”

 

 

Mendi de Bruin

Mendi de Bruijn

is gecertificeerd scheidingscoach en mediator. Het coachen van mensen bij het psychosociale stuk van hun scheiding is volgens haar net zo belangrijk als goede financiële en duidelijke afspraken op papier. Alleen zo kunnen mensen echt een nieuwe start maken en verder met hun leven.

Wanneer het ouders betreft betekent het dat zij na een scheiding levenslang aan elkaar verbonden blijven. Mendi begeleidt hen en geeft ze alle kennis, informatie en tools die ze nodig hebben om het ouderschap na scheiding zo goed mogelijk invulling te kunnen geven. Het kind belang staat daarbij voor haar centraal.

“Durf te kijken naar je eigen aandeel, dat is namelijk het enige waar je echt invloed op hebt.”

 

WE ZIJN ONDERNEMEND

WE ZIJN EIGENZINNIG

WE ZIJN AMBITIEUS

Oprichters

AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de ondernemers, de inspirators en de visionairs van het opleidingsinstituut.

Ruim 13 jaar geleden zijn zij samen het ondernemers avontuur aangegaan en gestart met een eigen scheidingspraktijk met de visie 'niet tegen maar mét elkaar'! “Wij wilden mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om zo de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. Vooral voor kinderen!”  Want als scheidingsbegeleider maak je het verschil voor alle betrokkenen bij een (echt)scheiding.

Vanuit hun eigen ervaring hebben zij ervaren hoe hoog de noodzaak is van deskundige scheidingsbegeleiding met aandacht voor kinderen. Hun scheidingspraktijk is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie.

AMV Opleidingen MArjon de Vroomen en Erik Baijens

Erik en Marjon hebben hun eigen methodieken en werkwijze ontwikkeld. Wij geloven in ons concept en hebben alle expertise onder één dak, waarin je als professional kan krijgen wat je in huis wil en dient te hebben om je vak goed en deskundig te kunnen uitoefenen.

"Want scheidingsbegeleiding is een vak."

Als fundering leiden wij onze professionals op tot mediator waarna ze zich verder kunnen specialiseren in familiemediation om vervolgens de opleiding register scheidingsspecialist te kunnen volgen.

Als bij jou bemiddeling centraal staat, kun je je bij ons laten specialiseren tot familiemediator. Wil je het (echt)scheidingsproces van A tot Z kunnen begeleiden én hierin adviseren? Volg dán de opleiding register scheidingsspecialist.

Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren, hoe jij het écht voor ogen hebt. 

“Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de opleidingen en trainingen echt meer opleveren dan je verwacht.”

AMV, meer dan opleider alleen!

 

Ambitie Maakt Verschil

Het is aan jouzélf om je eigen koers en ambitie te bepalen. Die ambitie is een must. Want dit is de basis voor je persoonlijke én zakelijke groei. Hetgeen je zo hard nodig hebt voor een concreet en haalbaar actieplan.

"Zonder ambitie geen groei, zonder groei geen ontwikkeling!"

Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf en in jouw toekomst. Als je een opleiding of training met goed gevolg hebt doorlopen, ontvang je een officieel certificaat. Zo maken jouw ambities dus echt het verschil.

EVL06019

“Het is geweldig om professionals te helpen een goedlopende praktijk neer te zetten, zodat zij de wereld van hun klanten weer een stuk mooier maken!”

- Marjon de Vroomen

Contact

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?
Neem dan contact met ons op

mail    Stuur ons een email
whatsapp    Chat met ons 06 81 78 59 75
bellen    Bel ons op 085 888 4 888

Nieuwsbrief

 

Social Media