info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.
"Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!"

 

Team AMV-Opleidingen

Erik_Baijens

Erik Baijens

Erik Baijens is een bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner MfN-registermediator/familiemediator, ADR registermediator. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten.

"Praktisch en no-nonsense".

Marjon_de-Vroomen

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen is ondernemer in hart en nieren. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven. Als ondernemerscoach mensen op een hoger niveau krijgen, te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen is haar passie.

 

 “Durf jezelf te zijn, dan ben je op je best”.  

Iris_Gundel

Iris Gündel

Iris Gündel is trainer, spreker en auteur van het boek “Schei eens uit“. Als ervaringsdeskundige merkte zij bij de scheiding van haar ouders en ook bij haar verdere werk rondom de scheidingsproblematiek dat de communicatie tussen ouders en kinderen van cruciaal belang is.

"Doel is om bewustwording te bewerkstelligen".

Kirsten_weps

Kirsten Weps

Kirsten Weps is binnen AMV werkzaam als online marketeer. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, dat de website en de vormgeving er geweldig uitziet. Zij heeft een passie voor alles wat met marketing te maken heeft, zowel off- als online. Zij inspireert en deelt haar kennis op het gebied van marketing en vormgeving. 

 

Onze Trainers

Wendy Satimin

is NVO orthopedagoog, MfN register- en rechtbankmediator, (life)coach en trainer. Zij is een professionele en zeer betrokken gedragsdeskundige die het kind centraal zet bij scheiding. 

Wanda Everts

is fulltime MfN Registermediator/coach/trainer en eigenaar van Everts Mediation te Zwolle. Zij is auteur van het boek ‘Elegant beïnvloeden, van conflict naar kans’. Haar kracht is dat ze ingewikkelde zaken heel goed eenvoudig kan uitleggen. 

Annette Teunissen

is bij AMV betrokken door Grip op Je Scheiding. Dit programma is erop gericht om mensen in scheiding in beweging te krijgen.

Tabitha van den Berg

eigenaar en fulltime MfN register-mediator/trainer bij Mediation Amsterdam. Tabitha is van huis uit een bruggenbouwer. In mediation maar zeker ook tijdens een training mediationvaardigheden op de werkvloer. 

Pim Stultiens

Heeft ruim 15 jaar ervaring in de pensioenbranche. Het is zijn kracht om complexe zaken duidelijk en begrijpelijk te maken.

 


Berry van Vark

is fiscalist. 

 

 

Ambities Maken Verschil

Het is aan jou om je eigen koers te bepalen en ook je ambitie. En die ambitie is een must. Ambities zijn de basis voor je persoonlijke én zakelijke groei en die zijn weer de basis voor je concrete actieplan. AMV is meer dan opleider alleen!

Zonder ambitie geen groei en geen ontwikkeling!

Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf en in je toekomst. Als je een opleiding of training met goed gevolg hebt doorlopen, ontvang je daarvoor een certificaat. Met een certificaat van AMV op zak ben je klaar voor de toekomst!

AMV-Opleidingen
Oprichters_amvopleidingen

Oprichters AMV-Opleidingen

“AMV is een Kleinschalig en Persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de Ondernemers, de Inspirators en de Visionairs van het opleidingsinstituut.”

“Het is geweldig om professionals te helpen om een goedlopend bedrijf neer te zetten, zodat zij de wereld voor hun klanten weer een stuk mooier en beter kunnen maken!”

Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren die je écht wilt.

“Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze opleidingen en trainingen altijd meer geven dan wat jij verwacht.”

AMV, meer dan opleider alleen!

 

Vragen over onze opleidingen?
Wij helpen je graag een stap verder!

“Het is geweldig om professionals te helpen om een goedlopende praktijk neer te zetten, zodat zij de wereld van hun klanten weer een stuk mooier maken!”

- Marjon de Vroomen