info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.
"Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!"

 

Team AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen

Erik Baijens

Erik Baijens is een bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner MfN-registermediator/familiemediator, ADR registermediator. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten.

"Praktisch en no-nonsense".

AMV-Opleidingen

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen is ondernemer in hart en nieren. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven. Als ondernemerscoach mensen op een hoger niveau krijgen, te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen is haar passie.

 “Durf jezelf te zijn, dan ben je op je best”.  

Iris Gundel

Iris

Iris is trainer, spreker en auteur van het boek “Schei eens uit“. Als ervaringsdeskundige merkte zij bij de scheiding van haar ouders en ook bij haar verdere werk rondom de scheidingsproblematiek dat de communicatie tussen ouders en kinderen van cruciaal belang is.

"Doel is om bewustwording te bewerkstelligen".

AMV-Opleidingen

Kirsten Weps

Kirsten Weps is binnen AMV werkzaam als online marketeer. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, dat de website en de vormgeving er geweldig uitziet. Zij heeft een passie voor alles wat met marketing te maken heeft, zowel off- als online. Zij inspireert en deelt haar kennis op het gebied van marketing en vormgeving.

"Iedereen heeft iets unieks te bieden"

Onze Trainers

Yorick Saeijs

is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Als leerkracht heeft hij de uitgebreide pedagogische kennis opgedaan om mensen in scheiding te helpen goede keuzes voor hunzelf en hun kinderen te maken. Daarnaast heeft zijn uitgebreide kennis en ervaring als (onderwijs)adviseur, een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

‘Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.’

Marcia Stuit

is scheidingsspecialist, mediator en een zeer bevlogen trainer. Advies op maat geven tijdens scheidingsbegeleiding is haar uitgangspunt. Goede financiële, duidelijke en werkbare afspraken maken tijdens een scheidingsproces, geeft een stabiele basis voor het ouderschap na scheiding én daardoor onmisbaar.

“De weg naar je doel is net zo mooi als je doel bereiken.”

Wanda Everts

is fulltime MfN Registermediator/coach/trainer en eigenaar van Everts Mediation te Zwolle. Zij is auteur van het boek ‘Elegant beïnvloeden, van conflict naar kans’. Haar kracht is dat ze ingewikkelde zaken heel goed eenvoudig kan uitleggen.

Ambities Maken Verschil

Het is aan jou om je eigen koers te bepalen en ook je ambitie. En die ambitie is een must. Ambities zijn de basis voor je persoonlijke én zakelijke groei en die zijn weer de basis voor je concrete actieplan. AMV is meer dan opleider alleen!

"Zonder ambitie geen groei en geen ontwikkeling!"

Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf en in je toekomst. Als je een opleiding of training met goed gevolg hebt doorlopen, ontvang je daarvoor een certificaat. Met een certificaat van AMV op zak ben je klaar voor de toekomst!

AMV-Opleidingen
AMV-Opleidingen

Oprichters AMV-Opleidingen

“AMV is een Kleinschalig en Persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de Ondernemers, de Inspirators en de Visionairs van het opleidingsinstituut.”AMV-Opleidingen

Ruim 13 jaar geleden zijn zij samen het ondernemers avontuur aangegaan en gestart met een eigen scheidingspraktijk met de visie niet tegen maar mét elkaar! “Wij wilden mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om zo de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. Vooral voor kinderen!”  Want als scheidingsbegeleider maak je het verschil voor alle betrokkenen bij een (echt)scheiding.

Vanuit hun eigen ervaring hebben zij ervaren hoe hoog de noodzaak is van deskundige scheidingsbegeleiding met aandacht voor kinderen. Hun scheidingspraktijk is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie.

Erik en Marjon hebben hun eigen methodieken en werkwijze ontwikkeld. Wij geloven in ons concept en hebben alle expertise onder één dak, waarin een professional kunt krijgen wat je in huis wilt hebben om je vak goed te kunnen uitoefenen.

"Want scheidingsbegeleiding is een vak."

Als fundering leiden wij onze professionals op tot mediator waarna ze zich verder kunnen specialiseren in familie mediation om vervolgens de vakopleiding allround scheidingsspecialist te kunnen volgen.

Als bij jou bemiddeling centraal staat kun je je bij ons laten specialiseren tot familie mediator. Wil je het (echt)scheidingsproces van A tot Z begeleiden dan kun je de vakopleiding allround scheidingsspecialist volgen.

Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren die je écht wilt.

“Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze opleidingen en trainingen altijd meer geven dan wat jij verwacht.”

AMV, meer dan opleider alleen!

 

Vragen over onze opleidingen? Wij helpen je graag een stap verder!
Bel 085 888 4 888 voor meer informatie

“Het is geweldig om professionals te helpen om een goedlopende praktijk neer te zetten, zodat zij de wereld van hun klanten weer een stuk mooier maken!”

- Marjon de Vroomen