info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.
"Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!"

 

Team AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen

Erik Baijens

Erik Baijens is een bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner (hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ICR-Coach, MfN registermediator/familiemediator, ADR registermediator en ADR-mentor. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen en opleidingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten.

"Praktisch en no-nonsense".

AMV-Opleidingen

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen is ondernemer in hart en nieren. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven. Als trainer en ondernemerscoach mensen op een hoger niveau krijgen, te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen is haar passie.

 “Durf jezelf te zijn, dan ben je op je best”.  

Iris Gundel

Iris Gündel

Iris is trainer, spreker en auteur van het boek “Schei eens uit“. Als ervaringsdeskundige merkte zij bij de scheiding van haar ouders en ook bij haar verdere werk rondom de scheidingsproblematiek dat de communicatie tussen ouders en kinderen van cruciaal belang is.

"Doel is om bewustwording te bewerkstelligen".

AMV-Opleidingen

Kirsten Weps

Kirsten Weps is binnen AMV werkzaam als online marketeer. Zij zorgt ervoor dat intern alles op rolletjes loopt, dat de website en de vormgeving er geweldig uitziet. Zij heeft een passie voor alles wat met marketing te maken heeft.

"Iedereen heeft iets unieks te bieden"

Onze Trainers

Marcia Stuit

is scheidingsspecialist, mediator, een zeer bevlogen trainer en het gezicht achter AMV-Support. Advies op maat geven tijdens scheidingsbegeleiding is haar uitgangspunt. Goede financiële, duidelijke en werkbare afspraken maken tijdens een scheidingsproces, geeft een stabiele basis voor het ouderschap na scheiding én daardoor onmisbaar.

“De weg naar je doel is net zo mooi als je doel bereiken.”

Aad van Dam

is een Full Certified ADR Arbeidsmediator, een entrepreneur met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en aangestoken met het mediator zijn. Als AMV-mentor de ADR Associate mediators begeleiden naar een ADR Full Certified status, ziet hij voor hun als de uitgelezen mogelijkheid om dat doel snel en op de juiste manier te bereiken.

“Wees ondernemend, zie kansen en benut ze, ga ervoor en succes is daar."

Danielle Kerkhof

is een bevlogen en praktijkgerichte trainer op het gebied van echtscheiding en de meldcode Kindermishandeling & Huiselijk Geweld voor professionals. Beide kunnen de ontwikkeling van kinderen/jongeren in de weg staan. Zij geeft professionals graag tools in handen om goed aan te kunnen sluiten bij de gezinnen door te weten welke rol en verantwoordelijkheid je kunt en soms moet nemen vanuit jouw professie.

"Ik ga uit van de mogelijkheden en de Eigen Wijsheid van kinderen én hun ouders."

Yorick Saeijs

is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Als leerkracht heeft hij de uitgebreide pedagogische kennis opgedaan om mensen in scheiding te helpen goede keuzes voor hunzelf en hun kinderen te maken. Daarnaast heeft zijn uitgebreide kennis en ervaring als (onderwijs)adviseur, een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

"Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet."

Debbie Verschoor

is kinder-, en oudercoach en trainer op het gebied van kind en echtscheiding. De ervaring en de schat aan middelen die zij inzet binnen haar coachingspraktijk kan zij uitstekend delen als trainer binnen het team van AMV-opleidingen. Debbie laat haar cursisten op een veilige manier ervaren hoe het is om met kinderen en ouders te werken. Door haar enthousiasme inspireert zij de cursisten om vol vertrouwen met kinderen en ouders in scheiding aan de slag te gaan.

Karen Verhoef

is trainer en mediator en wist vanaf het eerste moment dat zij met mediation in aanraking kwam, dat het iets voor haar was. Vaak wordt gedacht dat mediators van conflicten houden, maar het tegendeel is waar. Juist het begeleiden van mensen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing voor hun probleem, daar doe je het voor. Mediation is niet soft. Het is mooi om te zien hoe mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten om er samen uit te komen. In mediation is vaak veel meer mogelijk dan mensen denken. Er kan naar creatieve oplossingen worden gezocht en de mediator kan daarbij een handje helpen door mogelijkheden te benoemen. Karen neemt op inspirerende wijze de cursisten mee in dit boeiende vak.

Ambities Maken Verschil

Het is aan jouzélf om je eigen koers en ambitie te bepalen. Die ambitie is een must. Want dit is de basis voor je persoonlijke én zakelijke groei. Hetgeen je zo hard nodig hebt voor een concreet en haalbaar actieplan.

"Zonder ambitie geen groei, zonder groei geen ontwikkeling!"

Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf en in jouw toekomst. Als je een opleiding of training met goed gevolg hebt doorlopen, ontvang je een officieel certificaat. Zo maken jouw ambities dus echt het verschil.

AMV-Opleidingen

Oprichters

AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de ondernemers, de inspirators en de visionairs van het opleidingsinstituut.

Ruim 13 jaar geleden zijn zij samen het ondernemers avontuur aangegaan en gestart met een eigen scheidingspraktijk met de visie 'niet tegen maar mét elkaar'! “Wij wilden mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om zo de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. Vooral voor kinderen!”  Want als scheidingsbegeleider maak je het verschil voor alle betrokkenen bij een (echt)scheiding.

Vanuit hun eigen ervaring hebben zij ervaren hoe hoog de noodzaak is van deskundige scheidingsbegeleiding met aandacht voor kinderen. Hun scheidingspraktijk is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie.

AMV-Opleidingen

Erik en Marjon hebben hun eigen methodieken en werkwijze ontwikkeld. Wij geloven in ons concept en hebben alle expertise onder één dak, waarin je als professional kan krijgen wat je in huis wil en dient te hebben om je vak goed en deskundig te kunnen uitoefenen.

"Want scheidingsbegeleiding is een vak."

Als fundering leiden wij onze professionals op tot mediator waarna ze zich verder kunnen specialiseren in familiemediation om vervolgens de vakopleiding allround scheidingsspecialist te kunnen volgen.

Als bij jou bemiddeling centraal staat, kun je je bij ons laten specialiseren tot familiemediator. Wil je het (echt)scheidingsproces van A tot Z kunnen begeleiden én hierin adviseren? Volg dán de vakopleiding tot allround scheidingsspecialist.

Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren, hoe jij het écht voor ogen hebt. 

“Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de opleidingen en trainingen echt meer opleveren dan je verwacht.”

AMV, meer dan opleider alleen!

 

Vragen? Wij helpen je graag een stap verder!
Bel 085 888 4 888 voor meer informatie.

“Het is geweldig om professionals te helpen een goedlopende praktijk neer te zetten, zodat zij de wereld van hun klanten weer een stuk mooier maken!”

- Marjon de Vroomen

Apollo Hotel Papendrecht

085 888 4 888

06 81 78 59 75

× Heb je een vraag? WhatsApp ons