info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

 

 

 

 

 

 

"AMV-Opleidingen, dé opleider voor mensen die het verschil willen maken"

Onze Opleidingen

"Blijf jezelf prikkelen en ontwikkelen"

Opleidingen

Basismediation Opleiding


Wil jij mensen en organisaties kunnen begeleiden in conflictsituaties? Zodat partijen een zo gunstig en duurzaam mogelijke oplossing creëren? Dan is de basisopleiding mediation wat voor jou.

Familiemediation Opleiding 


Familiemediation is het professioneel begeleiden van gezins- en familieleden bij het oplossen van onderlinge problemen. Wil jij mensen helpen met conflicten in de familiesfeer?

Scheidingsspecialist


Wil jij mensen begeleiden tijdens en na een scheiding? Wil jij succesvol starten als allround Scheidingsspecialist met een eigen praktijk? Dan ben je bij AMV aan het juiste adres!

Scheidingscoach


Heb jij in je werk te maken met ouders en kinderen, waarbij je regelmatig geconfronteerd wordt met vragen die gerelateerd zijn aan scheidingsproblematiek? Wil jij je binnen je werk verder verdiepen? Of wil jij als zelfstandig scheidingscoach aan de slag? Dan is onze nieuwe opleiding scheidingscoach dé opleiding die je zoekt!

Het Zandkastelenprogramma® 


Ben je werkzaam als mediator, leerkracht, kindcoach of pedagoog en begeleid je regelmatig ouders en kinderen in een scheiding? Wil je kinderen een steuntje in de rug bieden én ouders het juiste advies geven? Met Het Zandkastelenprogramma® kun je kinderen én ouders de begeleiding geven die ze nodig hebben!

PE-Aanbod