Tijd voor de volgende stap AMV-Opleidingen

Een onderneming is altijd in beweging. Zonder beweging immers geen groei. Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier onze opleidingen en trainingen gegeven vanuit Hardinxveld-Giessendam.

Tijd voor een volgende stap
Met onze recente groei, ontwikkeling én het geven van meerdere opleidingen tegelijkertijd is de tijd aangebroken voor een volgende stap.

Op 4 juli hebben wij onze backoffice verhuisd naar een geheel nieuw kantoor. Het correspondentieadres gaat worden: Zuidkil 14, 3356 CS in Papendrecht.

Trainingslocatie
Onze opleidingen en trainingen gaan we geven vanuit het Apollo Hotel in Papendrecht, gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg 100.

Sinds wij de deuren van ons opleidingsinstituut hebben geopend, hebben we onze opleidingen en trainingen kunnen verdubbelen. Dit hebben wij vooral te danken aan het vertrouwen van onze cursisten en de kansen die we kregen voor het verder verbeteren en uitbreiden van ons opleidingsaanbod.

Wat past er bij onze onderneming?
De afgelopen tijd hebben wij goed nagedacht over wat op dit moment het beste bij ons opleidingsinstituut past. Flexibiliteit, meerdere trainingszalen, voldoende parkeergelegenheid én uiteraard een overheerlijke lunch staan hoog bij ons in het vaandel. Vandaar dat dit concept de doorslag heeft gegeven. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en je kunt makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Nieuwe tijden
Nieuwe tijden breken aan. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Wij hebben er zin in!

* Ons telefoonnummer en e-mailadressen blijven onveranderd.