Zeer verheugd zijn wij met het feit dat Karen Verhoef onze nieuwe collega trainer is binnen AMV-Opleidingen. Karen wist vanaf het eerste moment dat zij met mediation in aanraking kwam, dat het iets voor haar was. Vaak wordt gedacht dat mediators van conflicten houden, maar het tegendeel is waar. Juist het begeleiden van mensen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing voor hun probleem, daar doe je het voor.

Mediation is niet soft
Het is mooi om te zien hoe mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten om er samen uit te komen. In mediation is vaak veel meer mogelijk dan mensen denken. Er kan naar creatieve oplossingen worden gezocht en de mediator kan daarbij een handje helpen door mogelijkheden te benoemen. 

Als opleider hebben wij de kwaliteit en doeltreffendheid in hoog vaandel staan. Karen weet als geen ander snel tot de kern komt en is gericht op zichtbaar resultaat. Zij creëert een veilig en open leerklimaat voor alle cursisten. Iedere persoon en groep is anders en vraagt een eigen aanpak. Haar drijfveer is om mensen mee te nemen in het uitermate boeiende, inspirerende vak van mediation.