Als je ooit hebt gedacht... eigenlijk zou ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van kind en scheiding verder willen uitbreiden, dan is dít je moment!

ZOMERDEAL

We hebben nu een interessante zomerdeal met vroegboekkorting voor je. Je zult merken hoe onwijs veel deze trainingen je gaat opleveren: energie, kennis, inzichten en veel inspiratie.

Nu níet instappen is onhandig. Zo laaggeprijsd als deze zomerdeal gaan we het niet meer aanbieden.

Er is eigenlijk maar één reden om niet in te schrijven:
Als je voelt dat je al echt alle kennis, tools en vaardigheden hebt binnen jouw praktijk of werk én je neemt op dit moment alle acties om die kennis om te zetten in resultaat - Dan zeg ik: Whiehoee! You got this!!!

Maar schort het op een van de elementen? Je mist een stukje praktische kennis? Je mist tools en vaardigheden? Je mist inspiratie? Dan wil je deze kans echt niet laten lopen.

Vol trots presenteren wij twee gloednieuwe trainingen

Training Kinderen in de Rouw - 23 oktober

Het liefst willen we kinderen beschermen tegen nare ervaringen. Dat blijkt in de praktijk helaas onmogelijk. Ook kinderen krijgen te maken met verliezen.

Ouders gaan scheiden, het overlijden van een ouder of broer/ zus etc. Deze en andersoortige verliezen hebben een levenslange impact op het kind. Het doel van deze training om jou als professional kennis en handvatten aan te reiken hoe om te gaan met rouwprocessen van kinderen in scheiding.

In deze training leer je hoe dit proces op een gedegen manier kan ondersteunen. Er wordt ingegaan op hoe je kinderen kunt begeleiden bij rouw en wat de belangrijkste vragen en reacties zijn van kinderen in rouw.
Niet alleen alle theorieën rondom rouwprocessen komen aan bod, ook de manieren waarmee je hier concreet begeleiding voor kunt geven als professional zijn een groot onderdeel in deze training.

Vanuit verschillende casuïstiek en praktijkvoorbeelden gaan we echt aan de slag met de positie van kinderen in scheiding die door diverse vormen en soorten processen van verlies heengaan in de periodes tijdens en na scheiding.

Tafelopstelling bij Scheidingsbegeleiding - 27 november

Systemische opstellingen zijn populair. Dat komt omdat je hierbij zonder worden tot de kern kunt komen. Er zijn verschillende materialen die je in kunt zetten om dynamieken én situaties zichtbaar te maken.

Gebruik de kracht van het beeld!

Tijdens deze training ervaar je in 1 dag hoe je tafelopstellingen praktisch in kunt zetten tijdens jouw werk. Korte theorie delen worden afgewisseld met veel doen en ervaren. Na deze training ben je direct in staat om de basisbeginselen toe te passen in 1-op-1-situaties in jouw werk.

Toolbox

Tafelopstellingen in scheidingsbegeleiding is een praktische bijscholing die erop gericht is je ‘toolbox’ te vergroten.

ZOMERDEAL

Als je inschrijft vóór 15 augustus voor beide trainingen, is jouw investering geen 450 ex btw maar 375 ex btw.

PE-Punten
Als je KSM coach bent, mag je deze PE Punten gebruiken voor 2021.

Het is onze missie jou als professional op alle vlakken te ondersteunen. Door onze trainingen en opleidingen houden we je up to date.

“Effectief, interactief én inspirerend.”