Gaat Live Online Leren het Nieuwe Normaal worden?
Nederland heeft strengere maatregelen getroffen om het corona virus in te dammen en dit treft ons allemaal. Deze maatregelen nemen wij uiterst serieus en hebben op iedereen invloed.

Wij hebben gekeken naar wat er mogelijk is en hoe we de komende tijd zo leerzaam mogelijk kunnen maken. Van de nood een deugd maken zeg maar.

Mediation Neemt Toe
De populariteit van mediation is momenteel enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame en werkbare oplossingen voor alle betrokkenen.

Beroep met toekomst
Als mediator heb je een dienst waarmee je écht het verschil maakt voor mensen. En het voordeel is dat gesprekken zowel aan tafel als ook online gevoerd kunnen worden.

Online Mediation Opleiding
Het afgelopen jaar kregen wij ook steeds vaker de vraag of er van de Basis Mediation geen Online variant was. Het zat al enige tijd in onze planning maar het had geen prioriteit 🙂 Tot nu toe!

Achter de schermen is er écht keihard gewerkt maar al zeg ik het zelf...........en het resultaat mag er zijn.

Wij bieden nu de vernieuwde aanpak:
Live Online Leren met Twee Praktijk Oefendagen aan.

Geen Standaard Online Opleiding
Wat we gaan doen is niet het standaard ‘online’ zoals je dat bij opleiders wel eens ziet – een filmpje die je in je eigen tijd kunt bekijken, maar als je vragen over het lesmateriaal hebt dan heb je pech, of moet je lang op het digitale antwoord wachten.

Interactie
Nee, bij AMV vinden we de interactie juist zo belangrijk. Je moet kunnen discussiëren, vragen kunnen stellen en lekker met de groep kunnen werken (weliswaar op afstand). We noemen dit dan ook live-online.

We starten op een vast tijdstip, geven de opleiding live online, houden koffie/ plas pauze en eindigen de opleiding die dag ook op een vast tijdstip. We bieden de inhoud van de opleiding in hapklare brokken aan.

Twee Praktijkdagen
Deze aanpak combineert de flexibiliteit van thuisstudie met de zekerheid van persoonlijke begeleiding, ondersteund door onze geavanceerde online leeromgeving én twee praktijkdagen.

Integreren van het Geleerde: Toepassen en Experimenteren. En zo zie je maar weer dat ondanks iets niet zo positief, is er toch iets moois ontstaan.

Reacties Deelnemers
Afgelopen week zijn we met de deelnemers van de lopende basis mediation opleiding online gestart. De reacties waren meer dan positief. 🙂

"Kijk... en hier ben ik opgeleid. Bij AMV-Opleidingen volg je niet alleen een opleiding. Nee, je wordt lid van de familie. Zo fijn!" - Astrid van Eersel.