#20 Je Hebt Altijd Een Keuze – In Gesprek met Astrid Kraag

"Als je gaat focussen op wat je werkelijk wilt, dan komt dat ook naar je toe. Ik heb het in het begin ook meegemaakt dus door dat niet te doen en overal maar ja op te zeggen. En dan komt er een moment dat je denkt, ik word hier helemaal niet blij van."

Aan het woord is Astrid Kraag.
Astrid is naast mediator/ coach/ oud-advocaat ook trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich voornamelijk op samenwerkingskwesties. Bij haar aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, maar ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te laten veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden.

We gaan het hebben over de keuzes die zij heeft gemaakt om te komen tot waar zij nu staat. De beslissing om voor zichzelf als ondernemer te gaan was genomen toen het nare bericht kwam dat zij borstkanker had.

Wat doe je dan?
Wat heeft zij geleerd van die periode en hoe is zij daar mee om gegaan?

Ze vertelt over haar keuze om de advocatuur te laten voor wat het was en zich alleen te richten op mediation. Want daar kan zij het verschil maken voor iedereen.

Wat zijn haar ondernemerslessen?
Wat zou zij achteraf gezien anders hebben gedaan en wat viel tegen in het ondernemerschap.
Waar komt haar ambitie vandaan?

Kortom, veel boeiende onderwerpen boordevol inspiratie. De tijd was echt te kort, wat een powervrouw!

Kies hieronder je favoriete player of luister hem op deze pagina!

Hier kun je alle podcasts afleveringen vinden