AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen. Zo kunnen zij scheidingen deskundig begeleiden om rust, structuur en houvast te bieden aan alle betrokkenen.

"Dat maakt de wereld een stukje mooier!"

"Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist"

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen.
Zo kunnen zij scheidingen deskundig begeleiden om rust, structuur en houvast te bieden aan alle betrokken.

"Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!"

De populariteit van mediation is enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen voor alle partijen.

Familiemediation is het professioneel begeleiden van gezins- en familieleden bij het oplossen van onderlinge problemen. Wil jij mensen helpen met conflicten in de familiesfeer? Dan is de opleiding familiemediation wat voor jou!

Wil jij mensen begeleiden tijdens en na een scheiding? Wil jij succesvol starten als Scheidingsspecialist met een eigen praktijk? AMV biedt de specialisatie opleiding scheidingsspecialist aan. 

Aan scheidingscoaches is grote behoefte. Tijdens de opleiding tot Scheidingscoach wordt je geschoold om de werknemers in scheiding te coachen. Je helpt ze vitaal en productief te blijven tijdens een life-event en onnodig (ziekte)verzuim te voorkomen.

Ons vakgebied staat nooit stil. Als professional blijf je werken aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? AMV heeft een gevarieerd trainingsaanbod.

Wij helpen professionals ook online om te zorgen dat hun kennis up-to-date is. Je bouwt aan jouw weg van succes door net die extra stap te zetten in je bedrijf of carrière. Want hoe meer jij je ontwikkelt, hoe groter jouw waarde wordt.

Regelmatig geven wij gratis waardevolle en praktische webinars voor Kindercoaches, Scheidingsspecialisten én Mediators.

Webinars vol tips en inspiratie. Mis geen enkel webinar meer!

Goed zijn in je vak maakt je nog geen ondernemer. Als jij als ondernemer echt aan de slag wilt gaan met waardevolle en concrete tips, inspiratie op het gebied van online en offline marketing, sales, financiën, strategie én persoonlijk leiderschap, dan ben je hier aan het juiste adres. "Want succes  is geen toeval".

Ondernemen is lang niet altijd even eenvoudig. Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Een ondernemerscoach kan je helpen om te groeien, zowel zakelijk als privé. Tijdens een sessie gaan we samen kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en welke stappen je nu kunt zetten. 

hoe word ik mediator

Om het milieu te sparen ontvang je na invullen van het formulier onze brochure in pdf formaat.

AMV, helpt jou verder te professionaliseren!

Wij zijn een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut. Ontmoeten, Verdiepen én Ondernemen dat is waar wij voor staan én voor gaan. Wij zijn hét opleidingsinstituut dat opleidingen, trainingen en webinars verzorgt in mediationscheidingsbegeleiding
én ondernemerschap.

Voor ondernemende mensen, die net even die extra stap willen zetten in hun carrière, of in het ondernemerschap is AMV hét opleidingsinstituut. 

Door kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en kennis te verbreden en te verdiepen zorgen wij dat jij je ambities waar kunt maken.

Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In kleine groepen zijn wij continu gericht op kwaliteit en vernieuwing.
Met onze jarenlange ervaring kies je voor kwaliteit. En kwaliteit leveren is ons vertrekpunt voor jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling.

"Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf én in je toekomst".

Verschil tussen het ADR register en het MfN register

Als je geslaagd bent als mediator of als scheidingsspecialist wil je je wellicht aansluiten bij een erkend kwaliteitsregister. Het ADR en de MfN zijn onafhankelijke en erkende kwaliteitsregisters. Wil jij weten welk register het beste bij jouw wensen als Mediator en/of Scheidingsspecialist aansluit?

Download dan hieronder onze whitepaper en kijk wat de overeenkomsten en de verschillen zijn. Zo kun jij een goede keuze voor een register maken.

Bel voor vrijblijvend opleidingsadvies?

T 085 888 4 888

of stuur ons een email

Basis Mediation Opleiding Ook Als Aanvulling Op Je Huidige Werkzaamheden

IMG_0999

Conflicten zijn slopend voor alle partijen, zeker als ze een tijdje voortduren. Mediation kan helpen zo’n patstelling te doorbreken, doordat mensen in een relatief veilige omgeving hun problemen kunnen bespreken. Als dat goed verloopt, klaart de lucht op en kunnen afspraken worden gemaakt voor de toekomst. 

Heb jij binnen jouw werkzaamheden te maken met beginnende conflicten? Bijvoorbeeld op de werkvloer, in het begeleiden en aansturen van collega's? Hoe kun je dan zo goed mogelijk iedereen begeleiden en toch sturen op de juiste keuzes.

Tijdens de basismediation opleiding leer je deze vaardigheden in theorie en praktijk.

Wij zijn erkend door het CRKBO

CRKBO opleider

Opleiders met een CRKBO keurmerk kunnen opleidingen en trainingen aanbieden vrijgesteld van BTW. Dit is interessant voor deelnemers die de BTW niet kunnen verrekenen.

Ons opleidingsinstituut AMV-Opleidingen is getoetst op: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, kenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Wij hebben de toetsing met goed gevolg doorstaan en zijn opgenomen in dit register.

Door de registratie in het CRKBO register heeft AMV-Opleidingen een BTW vrijstelling voor al onze opleidingen en trainingen. In het register worden alleen opleiders opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Wat Onze Cursisten Zeggen

"Ik heb de opleiding van AMV als zeer praktisch ervaren. Erik is een ervaren trainer, die vanuit die ervaring waardevolle informatie deelt. Goede balans theorie en praktijk. Wil je het vak mediator gaan uitoefenen, dan raad ik je de opleiding bij AMV aan." - 
John Hardeman

"Constante focus op de reden van de cursus, waarom we de opleiding doen, prettig wijze van leren, inspirerende trainer, goede ondersteuning (verzorgde map, boeken etc), prima locatie, veel oefenen en lekkere lunches. "  Frank Bekker -Scheidingsadviseur

"De trainers van AMV weten je elke keer weer te inspireren om je beste mediation kwaliteiten in te zetten in dit mooie vak. Kennis verrijken, vaardigheden vergroten en ondernemerschap zijn volledig verweven in de opleidingen." Patricia Boer

"Ik heb de opleiding als enorm inspirerend en zinvol ervaren. De trainers zijn deskundig enthousiast, to the point en stimulerend. Er is goede balans tussen de theorie en de praktijk en er is ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor het verschil in persoonlijke ontwikkeling. Prima locatie, heerlijke verzorgde lunch en ik vind het jammer dat het al weer voorbij is. Ik kan de opleiding van harte aanbevelen! " Wendy Dirkx - Jeugdprofesional, Stichting JeugdteamsZHZ

"Ik heb de training als zeer inspirerend ervaren en alles als het ware opgeslorpt. Iris kan het goed onder woorden brengen en het duidelijk overbrengen. Het was afwisselend en to the point. Voor mij als leerkracht een mooi niveau. Het Zandkastelenprogramma voldeed aan de verwachtingen. Zelfs meer dan dat. Het is laagdrempelig, kortdurend en betaalbaar. Dat laatste was nieuw voor mij en maakt het goed te realiseren." Josje Hanemaayer - Zandkastelencoach

"Een waardevolle opleiding waarin de basis wordt geleerd van en over mediation. De afwisseling tussen theorie en praktijk was heel prettig, veel geoefend en dus veel van geleerd. De trainers hebben veel praktijkervaring, dus dat is heel leerzaam. Het niveau is goed te doen, maar het is wel veel in een redelijk korte tijd."
Nicole van de Wouw FFP RFEA

"Heel wat kilometers heb ik er voor afgelegd en dat was het dubbel en dwars waard. Naast dat we de verschillende aspecten van mediation hebben behandeld, werd er ook ingegaan op de vraag uit de groep. De groep was vrij klein en dat was prettig: er was voldoende aandacht voor iedereen. Door veel te oefenen kwam de theorie tot leven. De trainers vind ik vakbekwaam, hebben ontzettend veel praktijkervaring en zijn betrokken. Ik heb heel veel geleerd en beveel AMV-opleidingen van harte aan!" Djoeke Duivenvoorden

"Compacte en to the point opleiding. Theorie wordt middels veel praktijkoefeningen in getraind, zeer effectief! Veel ruimte voor eigen inbreng, met prima terug koppeling hierop. Lokatie is goed bereikbaar, goed gefaciliteerd, vooral de lunch was elke dag weer een aangename verassing!" Mandy Janssen - Klachtenbemiddelaar

"De opleiding heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. De trainers zijn enthousiast en deskundig. De deelnemers hebben uiteenlopende achtergronden en ervaringen, hetgeen veel heeft toegevoegd. Zeer leerzaam. Ik kan de opleiding zeker aanbevelen." Sandra Simons Advocaat

Een hele nuttige, inspirerende, nascholingsdag gehad bij AMV op de "Train de Zandkastelencoach" dag. Heel veel informatie over wat je nodig hebt, in huis moet hebben om je praktijk doelgericht op te starten en wat je moet geven aan je toekomstige klanten. Een stukje inhoud over de 1 op 1 trainingen als toegift. Een dag die zijn geld dubbel en dwars waard is. Miranda van der Tholen

Deelgenomen aan opleiding Arbeidsmediation. Uitstekende docent, plezierige interactieve werkvorm, inhoud direct praktisch toepasbaar, goede locatie. Wim Jansen - Scheidingsspecialist/mediator

Het Zandkasteelprogramma trok mijn aandacht omdat het een erkend, effectief en preventief programma is. Daarnaast is het programma laagdrempelig en kortdurend.
Als leerkracht in het basisonderwijs, en daarnaast werkzaam als kindercoach, heeft de (drie dagen durende) opleiding mij kennis en handvatten gegeven hoe ik kinderen en hun ouders kan begeleiden in het heftige proces van scheiding. De opleiding was een mooie mix van theorie en praktische voorbeelden. Door middel van rollenspellen en het uitwerken van casussen is het inlevingsvermogen aangesproken en leerden we van en met elkaar hoe we kinderen een steuntje in de rug kunnen geven. Nicole Wesselius

Onlangs de opleiding tot Zandkastelencoach afgerond, nu vol inspiratie en energie om er mee aan de slag te gaan. De opleiding biedt theoretische achtergrond en de directe vertaalslag naar de praktijk. Natasja Pullens

Een hele nuttige, inspirerende, nascholingsdag gehad bij AMV op de "Train de Zandkastelencoach" dag. Heel veel informatie over wat je nodig hebt, in huis moet hebben om je praktijk doelgericht op te starten en wat je moet geven aan je toekomstige klanten. Een stukje inhoud over de 1 op 1 trainingen als toegift. Een dag die zijn geld dubbel en dwars waard is. Miranda van der Tholen

Zowel de basis als de familie mediaton gevolgd en vervolgens nog Zandkastelen. Alle opleidingen zijn erg praktijk gericht wat zorgt dat de aandacht er continu bij blijft. Goede opleiders / docenten. Maurice Wijmans

Zojuist de 3 daagse training van Het Zandkastelenprogramma® afgesloten. Een zeer helpend en compleet aangeboden programma om als kindercoach aan te bieden aan ouders en kinderen in een scheidingssituatie. Dankzij de professioneel gegeven training en alle bij behorende documentatie direct inzetbaar! Jolanda Fortuin

Dank je wel Marjon en Erik! Het was weer top! Genoten van een geweldige opleiding en opleiders. Danielle Naije

Bedankt voor de kennis, tips en goede verzorging. A. Zimny

Op naar de volgende stap in mediationland. Dank jullie wel! Trudy van de Helm

Onze opleidingen worden o.a. erkend door:

CRKBO opleider
ADR-Register-Company-Logo
SKJ_logo-e1525093474269
mfn_register_logo-1