#16 Hoe Ik Aan Inspiratie Kom

Hoe kom je inspiratie, ambitie, energie en meer….

Laatst kreeg ik de vraag wat ambitie voor mij is én hoe ik aan inspiratie kom. Een logische vraag als je podcast Ambitie Maakt Verschil heet.

In deze aflevering ga ik het hier over hebben. Wat kun je doen als je to do lijsten langer worden dan je dag. Ik vertel hoe ik hier mee omging. Dit zette mij destijds op scherp omdat er een aantal zaken niet goed liepen en voelden. Ik ga het hebben over hoe ik mijn energie op peil houd, hoe ik mezelf inspireer. Welke keuzes ik hierin maak. Wat mijn drive is en hoe ik blijf zoeken naar groei. Want alleen in actie zit de beweging en andersom.

In deze aflevering voorbeelden en vooral praktische tips over hoe je aan inspiratie kunt komen. Inspiratie en ambitie is essentieel voor het opbouwen van een gezond bedrijf.

Natuurlijk zou ik het erg leuk vinden als je mij laat weten wat ambitie voor jou is en hoe jij aan inspiratie komt! 

Heel veel luisterplezier!

Kies hieronder je favoriete player of luister hem op deze pagina!

Hier kun je alle podcasts afleveringen vinden