AMV-Opleidingen heeft een nieuwe partner!

We zijn een nieuwe partner rijker! Sinds kort werken wij samen met HelloLaw.
HelloLaw is een juridische dienstverlener die meer dan 15.000 cliënten dagelijks van juridisch advies voorziet. HelloLaw gelooft dat de juridische dienstverlening anno nu beter kan en doet het daarom net even anders.

Wat is HelloLaw?

HelloLaw bestaat uit een groep jonge, enthousiaste mensen die samen hard werkt aan de juridische dienstverlening van nu. Cliënten (dit kunnen zowel particulieren als ondernemers zijn) kunnen hierbij lagere kosten en vooral heel veel duidelijkheid verwachten.
Ze zetten zich in voor het oplossen én voorkomen van juridische problemen en geven graag advies over hoe dat kan worden bereikt. Daarnaast streven ze naar toegankelijkheid, service, snelheid en kwaliteit. Omdat ze van mening zijn dat je niet in alles goed kunt zijn, hebben ze een netwerk. Dit netwerk bestaat uit juristen, fiscalisten, pensioenrecht specialisten, mediators, scheidingsspecialisten en advocaten. Door het bundelen van deze krachten kunnen ze hun cliënten nog beter helpen!

Wat kan HelloLaw voor jou als professional betekenen

HelloLaw heeft gemerkt dat veel mediators of scheidingsspecialisten moeite hebben met het werven van cliënten. Daarnaast zijn ze van mening dat zeker niet alle cliënten in alle gevallen een advocaat nodig hebben. Meer mediation en scheidingsbegeleiding. Sterker nog, in sommige gevallen kunnen zij beter af zijn met mediators of scheidingsspecialisten dan met een advocaat. HelloLaw wil dan ook graag haar cliënten doorzetten aan aangesloten mediators of scheidingsspecialisten. Want zo helpen we elkaar! Wat kun je van HelloLaw verwachten als je je bij hen aansluit?
● Je ontvangt doorverwijzingen van HelloLaw;
● Je kunt artikelen schrijven voor de nieuwsbrief;
● Je krijgt korting bij hun aangesloten partners, waaronder AMV-Opleidingen;
● Je krijgt een eigen profiel op de HelloLaw website, zodat je online nog beter zichtbaar bent.

Je kunt je aansluiten bij HelloLaw als je mediator, familiemediator, arbeidsmediator of ADR-S Scheidingsspecialist bent. 

Ontmoeten, Verdiepen én Ondernemen dat is waar AMV voor staat én voor gaat. Verbinden en samenwerken is hierbij essentieel om met elkaar verder te komen.

Naast AMV-Opleidingen is AMV-Support opgericht voor elke professional die behoefte heeft aan praktische ondersteuning of specialistische kennis in de praktijk. De samenwerking met HelloLaw is een enorm goede aanvulling op ons totaal aanbod. Wij geloven in ons concept en hebben alle expertise onder één dak, waarin je als professional kan krijgen wat je in huis wil én dient te hebben om je vak goed en deskundig uit te kunnen oefenen. 

HelloLaw en AMV-Opleidingen

Sluit je via AMV-Opleidingen aan bij HelloLaw
en betaal €200,- excl. BTW per jaar.