Specialisatie Familie Mediation

Wil je je verder specialiseren om (echt)scheidingen en familieconflicten te begeleiden? Dan is de geaccrediteerde opleiding tot professioneel familiemediator beslist wat voor jou!

 Opleiding met veel tools en handvatten 
 Geaccrediteerd door de MfN en ADR
 Specialisatie Opleiding!
Algemeen

ALGEMEEN

Het is de missie van AMV om MediatorsKindercoaches en Scheidingsspecialisten op te leiden om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen.Zo kunnen zij scheidingen deskundig begeleiden om rust, structuur en houvast te bieden aan alle betrokkenen.

"Dat maakt de wereld een stukje mooier!"

AMV biedt alle expertise onder één dak voor scheidingsbegeleiding, wat je in huis dient te hebben om (echt)scheidingen op een deskundige manier te kunnen begeleiden. Zo bieden wij de basis mediation opleiding, de specialisatie opleiding familiemediation en de vakopleiding allround scheidingsspecialist.

Scheiden is een life-event
Goede begeleiding bij een (echt)scheiding is essentieel voor alle betrokkenen. Als professional maak jij hierin het verschil. Specialisatie van de mediator is noodzakelijk omdat er bij het begeleiden van (echt)scheidingen veel komt kijken.

Opbouw Opleiding
De opleiding is opgebouwd uit drie thema's; de relationele, de zakelijke en de juridische kant van een (echt)scheiding. Als familiemediator heb je naast kennis ook vaardigheden nodig om partijen deskundig te begeleiden.

Tijdens de opleiding leer je van alles over het mediationproces bij (echt)scheiding. Jouw rol als familiemediator staat hierbij centraal. Zo is er aandacht voor inhoudelijke zaken die geregeld moeten worden, zoals de juridische, de fiscale en de financiële kant van een (echt)scheiding als natuurlijk ook het emotionele, psychologische proces van (echt)scheiding.

"Scheiden is geen juridisch probleem maar een relationele kwestie."

 

 

 

 

 

Programma
Duur en tijd
Voor wie
Data
Investering
Accreditatie
PE-Punten
Na de opleiding

Investering 
2545,- excl. BTW
2795,- vrijgesteld van BTW

8 dagen

Gemiddeld een 9,1

17 september 2020

Specialisatie Opleiding