Extra>>>>

Video's

Scheidingsspecialist Lisianne Mather

Van Gils Mediation & Scheidingsbegeleiding

Impressie AMV-Opleidingen

De Kinderen Scheiden Mee

De Toekomst van de Mediator

Verschil Familie Mediation/ Scheidingsspecialist

Mediation in de Supermarkt Branche

Hoe Kom Je Aan Klanten

Mediation in de Financiële Wereld

Ervaring Cursisten Basis Mediation

Mediation Informatiegesprek

De Helpdesk voor Scheidingsprofessionals

Cursisten aan het woord

Het boek Schei Eens Uit

Het boek Schei Eens Uit geeft een vernieuwde blik op scheidingen en hedendaagse relaties. Iris Gündel interviewde volwassenen met gescheiden ouders. Zij delen hun persoonlijke verhaal door terug te blikken, aan te geven waar zij nu tegenaan lopen én door te benoemen wat zij anders hadden gewild of nodig hadden gehad.

Dat scheiden impact heeft op kinderen, dat is bekend. Dat die impact nog steeds van invloed is op volwassen levens, daarover is minder bekend. Iris Gündel interviewde volwassenen over de scheiding van hun ouders. Hoe blikken zij daar nu op terug? Wat hadden ze graag anders gewild? Of nodig gehad? Wat nemen zij zich nu voor? Een boek vol herkenning en met praktische tips over hoe je omgaat met oud zeer en met eigen relatieproblemen. Want hoe kun je het beter doen als je nooit een goed voorbeeld hebt gehad? 

Iris Gündel zet zich in voor kinderen van gescheiden ouders. Als kind van gescheiden ouders is het haar missie om scheidingen op een constructieve manier te laten verlopen. Met name zodat ouders ook na de scheiding hun vader- en moederrol kunnen blijven vervullen. "Een grote onderneming om volwassenen te interviewen die de scheiding van hun ouders hebben meegemaakt.

Iris Gundel Schei eens uit

Onze Evenementen

Op 11 november vond ons Netwerkevenement voor Mediators, Scheidingsspecialisten en Kindcoaches plaats.  Een middag vol inspiratie en ondernemerschap. Met dank aan alle enthousiaste sprekers en deelnemers. Op naar het volgende evenement. Bekijk de volledige impressie

Contact

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?
Neem dan contact met ons op

mail    Stuur ons een email
whatsapp    Chat met ons 06 81 78 59 75
bellen    Bel ons op 085 888 4 888

Nieuwsbrief

 

Social Media