info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

Extra>>>>

Video's

Impressie AMV-Opleidingen

Verschil Familie Mediation versus Scheidingsspecialisten

De Kinderen Scheiden Mee

Workshop Hoe Kom Je Aan Klanten

Ervaring Cursisten Basis Mediation

Training Mediation Informatiegesprek

Downloads

Aankomende Webinars

WebinarDatumTijdAanmelden
Hoe word je MediatorMeerdere dataMeerdere tijdstippenAanmelden
Hoe Kom Je Aan Klanten?

Meerdere dataMeerdere tijdstippenAanmelden
5 Waardevolle Tips voor het
Maken van een Ouderschapsplan
Datum volgt

AMV - Meer dan opleider alleen...

Om als ondernemer te starten heb je naast een professionele opleiding vooral ook kennis, inzicht en vaardigheden nodig op het gebied van ondernemerschap, marketing, sales en financiën. Alles begint met een wens. Hoe ga jij jouw wens vertalen naar een gericht actieplan? Wat wil je écht?

Boek een Sparring Gesprek (30 min) waarin jij meer vertelt over jouw plannen én waar je tegenaan loopt. Samen bespreken we hoe wij jou kunnen helpen.

Het boek Schei Eens Uit

Het boek Schei Eens Uit geeft een vernieuwde blik op scheidingen en hedendaagse relaties. Iris Gündel interviewde volwassenen met gescheiden ouders. Zij delen hun persoonlijke verhaal door terug te blikken, aan te geven waar zij nu tegenaan lopen én door te benoemen wat zij anders hadden gewild of nodig hadden gehad.

Dat scheiden impact heeft op kinderen, dat is bekend. Dat die impact nog steeds van invloed is op volwassen levens, daarover is minder bekend. Iris Gündel interviewde volwassenen over de scheiding van hun ouders. Hoe blikken zij daar nu op terug? Wat hadden ze graag anders gewild? Of nodig gehad? Wat nemen zij zich nu voor? Een boek vol herkenning en met praktische tips over hoe je omgaat met oud zeer en met eigen relatieproblemen. Want hoe kun je het beter doen als je nooit een goed voorbeeld hebt gehad? 

Iris Gündel zet zich in voor kinderen van gescheiden ouders. Als kind van gescheiden ouders is het haar missie om scheidingen op een constructieve manier te laten verlopen. Met name zodat ouders ook na de scheiding hun vader- en moederrol kunnen blijven vervullen. "Een grote onderneming om volwassenen te interviewen die de scheiding van hun ouders hebben meegemaakt.

Iris Gundel Schei eens uit

Onze Evenementen

Op 11 november vond ons Netwerkevenement voor Mediators, Scheidingsspecialisten en Kindcoaches plaats.  Een middag vol inspiratie en ondernemerschap. Met dank aan alle enthousiaste sprekers en deelnemers. Op naar het volgende evenement. Bekijk de volledige impressie

AMV Social

Laat je inspireren

Met AMV Extra  bieden we je tools en inspiratie voor meer succes en plezier in je werk.
Meld je aan en ontvang onze mail.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.