Enneagram Verdiepingstraining

"Zelfinzicht is de kern om mensen intrinsiek te motiveren."

In de basis Enneagram training heb je kennis gemaakt met jouw enneagram type.
Daarnaast heb je ook de andere types met hun eigen specifieke drijfveren leren kennen. Deze training is een vervolg van de basistraining en is opgezet om jezelf en anderen nog beter de leren begrijpen.

 

 Doen, Denken en Ervaren
 Krachtig persoonlijkheidsmodel 
 Professionele communicatie
Algemeen

Deze training is een vervolg van de basistraining Enneagram en is opgezet om jezelf en anderen nog beter de leren begrijpen.

Want hoe zou het zijn als je door het stellen van goede vragen zou kunnen achterhalen wat de bewuste en onbewuste mentale en emotionele drijfveren van je gesprekspartner zijn? Drijfveren sturen je van binnenuit

En stel dat je zou kunnen achterhalen wat de sterke en zwakke punten, de angsten, de beperkende patronen en waarden van die ander zijn? En dat je beter kan inschatten hoe die ander zich zal gedragen in allerlei uiteenlopende situaties?

Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel, gebaseerd op negen typen.
Dit krachtige, psychologische systeem geeft inzicht in de achterliggende strategieën van onszelf en van anderen. Er wordt altijd gehandeld vanuit een eigen mechanisme, juist vóórdat het gedrag zichtbaar wordt.

Het Enneagram biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen welke strategie er bij iemand hoort en vanuit welk mechanisme diegene functioneert.
Dit levert een effectievere, betere en ook leukere samenwerking op, zakelijk en privé. Want om tot verbetering van de resultaten te komen, is het noodzakelijk elkaar eerst goed te begrijpen. Het biedt handvatten waarmee je effectiever kan communiceren, bewuster kan leidinggeven en betere resultaten kan boeken. Zakelijk kun je het goed inzetten bijvoorbeeld bij relatiebeheer, advisering, leidinggeven, coachen, counseling, onderhandeling, scheidingsbegeleiding en mediation.

 

Programma
Duur en tijd
Voor wie
PE-Punten

325,- exclusief BTW
357,50 vrijgesteld van BTW

2 dagen

Gemiddeld een 9,5

data volgt

Niveau gevorderd