Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

Napoleon Hill’s klassieker ‘Think & Grow Rich’ is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw’ bevat de volledige tekst van de originele editie, inclusief alle verhalen van Napoleon Hill. In elk hoofdstuk zijn hedendaagse voorbeelden en commentaren opgenomen. Deze moderne parallellen tonen duidelijk aan, dat de uitgangspunten van Hill ook vandaag nog gelden en dat mensen die geslaagd zijn zich er nog steeds door laten leiden. Het is meer dan een zelfhulpboek; het biedt een complete filosofie voor persoonlijk succes. Het leert je methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken.

Bestellen

‘Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw’ is een boek dat niet alleen zal veranderen wat je denkt – het verandert de manier waarop je denkt.

Inhoudsopgave
1. Het geheim van succes
1. Gedachten zijn dingen
2. Verlangen
3. Vertrouwen in je gaven
4. Autosuggestie
5. Specialistische kennis
6. Verbeeldingskracht
7. Gestructureerde planning
8. Besluitvaardigheid
9. Volharding
10. De kracht van de mastermind
11. Seksualiteit
12. Het onderbewustzijn
13. Het brein
14. Het zesde zintuig
15. De zes spookbeelden van angst