info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888
 Praktische Opleiding
Oefendag Met Acteurs
 Geaccrediteerd door de MfN en ADR

Basis Mediation Opleiding

Wil jij mensen en organisaties kunnen begeleiden in conflictsituaties?
Zodat partijen een zo gunstig en duurzaam mogelijke oplossing creëren? Dan is de Basismediation Opleiding beslist wat voor jou!

 

Algemeen

Waar mensen zijn, ontstaan onvermijdelijk ergernissen en conflicten. Dit kan zeer stressvolle situaties opleveren. Men is er bij gebaat deze conflicten zo snel mogelijk én op een constructieve manier op te lossen. 

Mediation is een vorm van bemiddeling die steeds vaker ingezet wordt. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, einde samenleving, conflicten over de verdeling van een erfenis, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaande omgangsregeling of herberekening van de kinder- en/of partneralimentatie.

Mediation Biedt Perspectief

Als mensen er samen niet meer uitkomen biedt mediation perspectief. Een mediator is onafhankelijk en geeft elke partij de gelegenheid om emoties, wensen en belangen in te brengen.

Zo komen mensen op een verantwoorde manier weer tot werkbare en toekomstgerichte afspraken omdat ze zélf een oplossing voor hun conflict creëren. Een mediationproces verloopt vaker soepeler en sneller en heeft een beter eindresultaat tot gevolg. Echt een win-win situatie.

Mediation Neemt Toe
De populariteit van mediation is daardoor enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen voor alle partijen.

Programma
Duur en tijd
Voor wie
Data
Investering
Accreditatie

2995,-  ex BTW

9 dagen

Gemiddeld een 8,9

22 maart -  Hardinxveld
5 april - Zwolle

Niveau Basis

Wij helpen je graag verder om de juiste keuze te maken!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.