Podcast Mediation Opleiding

Basis Mediation Opleiding

Wil jij mensen en organisaties kunnen begeleiden in conflictsituaties?
Zodat partijen een zo gunstig en duurzaam mogelijke oplossing creëren?
Dan is de Basis Mediation Opleiding beslist wat voor jou!

 Praktische Opleiding
Gratis Online Examen Training
 Geaccrediteerd door de MfN, ADR en SKJ
Algemeen

Waar mensen zijn, ontstaan onvermijdelijk ergernissen en conflicten. Dit kan zeer stressvolle situaties opleveren. Men is er bij gebaat deze conflicten zo snel mogelijk én op een constructieve manier op te lossen. 

Mediation is een vorm van bemiddeling die steeds vaker ingezet wordt. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, einde samenleving, conflicten over de verdeling van een erfenis, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaande omgangsregeling of herberekening van de kinder- en/of partneralimentatie.

Mediation Biedt Perspectief

Als mensen er samen niet meer uitkomen biedt mediation perspectief. Een mediator is onafhankelijk en geeft elke partij de gelegenheid om emoties, wensen en belangen in te brengen.

Zo komen mensen op een verantwoorde manier weer tot werkbare en toekomstgerichte afspraken omdat ze zélf een oplossing voor hun conflict creëren. Een mediationproces verloopt vaker soepeler en sneller en heeft een beter eindresultaat tot gevolg. Echt een win-win situatie.

Mediation Neemt Toe
De populariteit van mediation is daardoor enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen voor alle partijen.

 

Programma
Duur en tijd
Voor wie
Data
Investering
Accreditatie

Investering 2021
3450,- ex BTW
3795,- vrijgesteld van BTW

* Cadeau *
Handboek Mediation t.w.v. 92,-  (*niet voor geld inwisselbaar )

* Inclusief Online
   Oefen Examen Training

 

10 lesdagen in 2021

Startdata:
25 januari 2021

Niveau Basis